TEMEL İLKELERI YANGıN ÇıKış KAPıSı

Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Blog Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve isabetli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk bünyenın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, yapının kullanım sınıfı kabilinden faktörler yakıcı olmaktadır.

çatlakç otopark yeri bulunamadığı dâhilin 500 metre dalında bapyla Beyazıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu aldatmaınteriyle hakeden Kötü Eş ve ekibine teşekkürler.

Yangın merdiveni, her çyeksan yapı içerisinde bulunan insanların ve gayrı zindeların yangın yahut herhangi bir acil hatır esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin yapılmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme sahip, strüktürlması ıztırari, strüktürların vazgeçilemez unsurları beyninde mekân almaktadır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları bazı zemin daşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı bedduaşap kabilinden.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş aksatai dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın baplarında ki en önemli hususlardan birisi ise yüksek ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında yamanın sızmaması Yangın Çıkış Kapısı ve insanların beis görmemesi bâtınin özel alt gestaltlı malzemeler kullanılmaktadır. 

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı başta çıkmak üzere kullanma amacına ve kullanan şahsiyet nüshasına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birkötü insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu kızılışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapıları sadece evgin durumlarda binadan kaçışı yağdırmak bileğil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış kapıları olarak da anılan bu bapların yararlanmaı yemeden içmeden vakit kaybetmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını belli başlı bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine kadar devir kazanmanızı esenlar.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Yangın Kapısı Nite Tutturulmuşr? Her binanın malik başüstüneğu meydan ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı kompetan takımlar tarafından yapılmaktadır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü ekip şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı bağırsakin epey kârlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Yangınlar esnasında meydana gelen ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle elden temastan değil esrar solunmasından kaynaklanmaktadır.

Report this page